Diş Beyazlatma Formülü (Oksijenli Su ile)

dis beyazlatma

Hepimiz dış görünüşümüze önem vermeye dikkat ediyoruz. Kıyafetlerimizden ayakkabılarımıza, saçlarımızdan kişisel bakımımıza kadar her şeye özen gösterip, başkalarının karşısına çıktığımızda olumsuz bir intiba bırakmamaya çalışıyoruz. Bu konuda ilk dikkat çeken bölgelerimizden biri de dişlerimiz. Dişlerimizin beyaz görünmesi hepimiz için önemli bir unsur. Bunun için diş bakımımıza dikkat etmenin yanında dişlerimizi beyazlatmak için farklı yöntemler kullanıyoruz. Bu yazımızda diş beyazlatma yöntemlerinden birini sizlerle paylaşmak istedik. Bunun için oksijenli su ile elde edilen Diş Beyazlatma Formülü‘nü yazımızda paylaştık. Aşağıda diş beyazlatma formülü için gerekli malzemeler ve diş beyazlatma formülünün hazırlanışını bulabilirsiniz.

Evde diş beyazlatma

Oksijenli Su İle Diş Beyazlatma Formülü

Malzemeler:

  • Diş macunu
  • Toz soda (Karbonat)
  • Oksijenli su
  • Su

Hazırlanışı:

  1. Küçük bir kaba bir sıkımlık diş macunu koyun.
  2. Diş macununa bir çay kaşığı kuru soda ve bir çay kaşığı oksijenli su ilave ederek karıştırın.
  3. Elde edilen karışımla dişlerinizi 2 dakika boyunca fırçalayın.
  4. Bu işlemi dişleriniz istediğiniz beyazlığa ulaşıncaya kadar haftada bir kez tekrarlayın.
  5. Dişleriniz istediğiniz beyazlığa ulaştığında ise, aynı işlemi ayda bir ya da en fazla iki kez yaparak dişlerinizin beyazlığını muhafaza edin.

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.