2019 Yaz Sezonu İçin En İyi 10 Saç Modeli

Yaz, yüksek sıcaklık ve nemli hava ile birlikte kapıda. Kıyafetlerinizi sıcak aylara göre değiştirdiğiniz gibi, cilt ve saç rutinlerinizi de değiştirmeyi düşünmelisiniz. Sıcaklık ve ter, yaz aylarında saç derinize kir yapışmasına neden olabilir. Saçınız güneş ışığından çok fazla sıcaklık çekecektir. Bu nedenle doku spreyleri, deniz tuzu sisleri ve elastik tokalar kullanarak saçınızı doğal olarak şekillendirmeyi düşünün. 2019 yaz trendleri okyanustan ilham alan dalgalar, dağınık topuzlar ve yüksek at kuyruğu gibi görünüyor. İşte bu yaz trend olacak ve ünlülerden ilham alan 10 muhteşem saç modeli.

2019 Yaz Saç Modelleri

2019 Yaz Saç Modelleri

1. Dağınık Topuz

Hareket halindeyseniz, dağınık bir topuz en kolay modellerden biridir.

Dağınık Topuz Saç Modeli

2. Hacimli At Kuyruğu

Gabrielle Union gibi ünlüler muhteşem uzun saçları için yüksek ve sıkı at kuyruğu modelini tercih etmeye başladılar.

Hacimli At Kuyruğu Saç Modeli

3. Dalgalı Balyaj

Vanessa Hudgens bu balyaj saç modeli ile ne kadar tatlı değil mi? Bu az bakım gerektiren model bir miktar doku spreyi ekleyebilirsiniz.

Dalgalı Balyaj Saç Modeli

4. Süslü Tokalı Modeller

2019’da en sıcak saç trendi olabilir! Lauren Conrad, şık süslemeli tokaların zarif bir tulumla nasıl eşleştirilebileceğini gösteriyor.

2019 yaz saç trendleri

5. Yeni Islanmış Gibi

Denizden yeni çıkmış gibi görünmeye ne dersiniz? Kim Kardashian ile dikkatleri üzerine çeken bu saç modeli, 2019’a damga vurmaya aday gibi görünüyor.

Islak Görünen Saç Modeli

6. Dalgalı

Blak Lively, mükemmel karışık dalgalı saçları ile gerçek bir deniz kızı gibi görünüyor. Denizden ilham alan bu bukleleri elde etmek oldukça zahmetsiz. Saçınızı kurutun, nemlendirin ve biraz deniz tuzu sisi ve doku spreyi kullanarak parmaklarınızla ezin.

2019 Dalgalı Saç Modeli

7. Uzun Örgüler

İlavelerle örgülerinizi bir üst seviyeye taşıyın. Kerry Washington, muhteşem bel boyu örgülerle sade ve yaza uygun olmayı tercih ediyor.

Uzun Örgü Saç Modeli

8. Sevimli ve Kısa

Emilia Clarke’ı buz sarısı perdesi olmadan görmek bazen zor olsa da, bu uzun platin dalgaların yaz aylarında ne kadar sıcak olacağını hayal edin!

Sevimli ve Kısa Saç Modeli

9. Elastik Saç Bandı ile At Kuyruğu

Hailey Bieber kesinlikle Barbie’den ilham alan bu elbiseyle 2019 Met Gala’yı katletti. Ancak elastik saç bandı ile tamamladığı bu at kuyruğu ile saçlarına dikkat çekmeyi başardı.

Elastik Saç Bandı At Kuyruğu Saç Modeli

10. Örgülü Topuz

Demi Moore’un şıklığını elde etmek için, kuruttuğunuz saçlarınızı merkezi olarak ayırın ve yüksek bir at kuyruğu yapın. Bir elastik saç bandı ile sabitleyin. Sonra at kuyruğunuzu örün ve elastik bandı sıkıca çekin. Son olarak güzel bir örgülü topuz oluşturmak için örgüyü elastik band etrafına sarın. Saç spreyi ile bitirin.

Örgülü Topuz Saç Modeli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.